Tutuş'un Yüzünü Çizip Acurman’a Küpe Taktılar!
Yerel seçim öncesi belediye başkan adaylarının seçim afişlerine yapılan saldırılar sürüyor. Afişleri yırtmakla kalmayan provokatörler bu kez de saldırıyı farklı bir boyuta taşıdı.

Yerel seçim öncesi belediye başkan adaylarının seçim afişlerine yapılan saldırılar sürüyor.
Afişleri yırtmakla kalmayan provokatörler bu kez de saldırıyı farklı bir boyuta taşıdı. AK Parti’nin İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş’un Kocaeli Devlet Hastanesi yolunda bulunan afişinde yüzü çizildi. Tutuş’un afişine bir de AK Parti karşıtı yorumlar yazıldığı görüldü. CHP Başiskele Belediye Başkan adayı Anıl Acurman’ın da afişlerinin çizildiği ve kulağına küpe resmi yapıldığı görüldü.

ACURMAN: KÜPE TERCİH ETMİYORUM
Zarar gören afişinin önünde fotoğraf çekilen CHP Başiskele Belediye Başkan adayı Anıl Acurman, kendisine küpe takan saldırganlara mizahi bir dille cevap verdi. Yüzü çizili afişinin önünde fotoğraf çekip sosyal medya hesabından paylaşan Anıl Acurman: “Komşularımız Sevginin İskelesi’nde resim sanatını afişlere yapmak zorunda kalmayacak. Bu arada sanatçıya teşekkür ederim ama küpe tercih etmiyorum” ifadelerini kullandı.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar