Güncel Haberleri

DSP Heyeti Başkan Aygün’e Konuk Oldu
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Demokratik Sol Parti Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve Derince İlçe Başkanı Osman Oktay’ı konuk etti.

Derince’nin Köylerinde Üstyapı Yenileniyor
Derince Belediyesi ekipleri Geredeli Mahallesi Pamuklar ve Kepekli Mevkii'ndeki köy bağlantı yollarının asfaltlama işlemlerini tamamladı. Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kapsamlı çalışmalara imza atıyor.

İzmit'te Meyve Aronya Hasadı Şenliklerle Başladı
İzmit Belediyesi Alternatif Ürünler Bahçesi’nde gerçekleşen süper meyve aronyanın hasat şenliğinde konuşan Başkan Hürriyet, “Belki de yıllar sonra İzmit, aronyanın vatanı haline gelir” dedi.

Başiskele’de Asfalt Seferberliğine Devam
Başiskele Belediyesi, yol bakım ve sıcak asfalt serim çalışmalarına gece gündüz demeden hız kesmeden devam ediyor.

Emir Can İğrek’ten Kocaelisporlulara Özel Selam
Kocaeli’nde gerçekleştirdiği konserlerde Kocaelispor forması giyen ve İzmit ile ilgili şarkı söyleyip Kocaelisporluların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Emir Can İğrek, önceki akşam Hayal Kahvesi’nde Kocaelili hayranlarına konser verdi.

Başkan Büyükakın, Ahilik Kutlama Komitesini Konuk Etti
Başkan Büyükakın, Ahilik Kutlama Komitesi makamında konuk etti. Buluşmada; Ahiliğin, geçmişi gelecekle buluşturan bir miras olduğu vurgulandı.

Türk Dünyasının ‘’Bin Kadın Gücü’’ Kocaeli’de Buluştu
Büyükşehir tarafından desteklenen ve 3 gün sürecek KOİDER Bazaar etkinliği “Bin Kadın Gücü” mottosuyla başladı.