Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

SEDAŞ, Üniversite Öğrencileri İle Buluştu

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından düzenlenen “Sektörle Buluşma Günleri” etkinliğine katılan SEDAŞ yöneticilerine, katkıları ve katılımları için teşekkür belgesi takdim edildi.

SEDAŞ, Üniversite Öğrencileri İle Buluştu

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından düzenlenen “Sektörle Buluşma Günleri” etkinliğine katılan SEDAŞ yöneticilerine, katkıları ve katılımları için teşekkür belgesi takdim edildi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (SUBÜ) 2023-2024 öğretim yılı “Sektörle Buluşma Günleri” kapsamında düzenlendiği etkinliğe katılan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) yöneticileri, elektrik dağıtım sektörü ve işleyişi hakkında öğrencilere detaylı bilgiler verdi.

YILMAZ: PLANLI YATIRIMLARLA BÖLGENİN ENERJİ İHTİYACINI KARŞILIYORUZ

Etkinlikte konuşma yapan SEDAŞ Regülasyon ve Uyum Direktörü Mustafa Yılmaz, SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze’yi içine alan 20 bin kilometrekarelik geniş bir bölgede elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdürdüğünü, 2 milyonu aşkın müşterinin beklenti ve ihtiyaçlarına göre planladıkları yatırımlarla bölgenin enerji ihtiyacını karşıladığını anlattı. SEDAŞ’ın sorumluluk alanlarında yer alan saha faaliyetleri, regülasyon yönetimi, AR-GE çalışmaları konusunda detaylı bilgi aktaran Yılmaz, öğrencilerin elektrik dağıtım sektörüyle ilgili merak ettikleri pek çok soruya da yanıt verdi. Öğrencilerini iş dünyasıyla birlikte yetiştirmeyi önemsediklerinin altını çizen SUBÜ Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İlker Dursun, verimli ve keyifli geçen etkinlik sonrası SEDAŞ Üst Düzey Yöneticisi Mustafa Yılmaz’a teşekkür belgesi takdim etti. SEDAŞ Bölge Operasyon Uzmanlarının da deneyimlerini aktardığı öğrenci buluşmasında enerji sektörü tüm detayları ile ele alındı.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *