Dondurucu Havaya Aldırış Etmeden Soyunup Haluk Levent Konserini İzledi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesinin bu yıl ikincisini ortaklaşa düzenlediği Kar-Fest'te çılgın görüntüler objektiflerimize yansıdı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesinin bu yıl ikincisini ortaklaşa düzenlediği Kar-Fest'te çılgın görüntüler objektiflerimize yansıdı. Haluk Levent konserinde 18 yaşındaki Musa Koçak eksi 10 derece kar fırtınasına aldırış etmeden soyunarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Gebze'den Kar-Fest'te arkadaşlarıyla eğlenmeye gelen 18 yaşındaki Musa Koçak soğuk havaya aldırış etmeden eksi 10 derece fırtınanın estiği Haluk Levent konserinde soyunarak konseri izledi. Haluk Levent için soyunduğunu ifade eden Musa Koçak konser alanında kalabalık içinde Haluk Levent'in dikkatini çekmek için soyundum dedi. Ancak alanın fazla kalabalık olması ünlü sanatcıya kendisini gösterme şansını yakalayamadı. Kar fırtınasının estiği konser alanındakiler Gebzeli genci hayranlıkla izledi. Bir süre üzeri soyunun Haluk Levent konserine eşlik eden gence alandakilerin 'Üşütüp hasta olacaksın' uyarıları karşısında üzerini giymesi sağlandı. Far-Fest'te Haluk Levent en güzel şarkılarını 1.5 saat sahnede kalarak festivale gelen hayranları ile birlikte seslendirdi.

Bu Haberi Beğendin Mi?
1 kişiden 1 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar


















