Önder Aksakal Kocaeli’ye Geliyor! DSP’de Kongre Günü
Demokratik Sol Parti (DSP) Kocaeli İl Kongresi, 18 Ekim Pazar günü Genel Başkan ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Kongrede partinin Kocaeli teşkilatının yeni dönemine ilişkin süreç şekillenecek.
Demokratik Sol Parti (DSP) Kocaeli İl Kongresi, 18 Ekim Pazar günü Genel Başkan ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Kongrede partinin Kocaeli teşkilatının yeni dönemine ilişkin süreç şekillenecek.
Demokratik Sol Parti (DSP) Kocaeli teşkilatı, olağan il kongresi için hazırlıklarını sürdürüyor. DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal’ın da katılacağı kongre, 18 Ekim 2026 Pazar günü İzmit’te düzenlenecek.
Kongrenin adresi Sekapark Maide Restoran
DSP Kocaeli İl Kongresi, saat 11.45’te Sekapark Maide Restoran’da yapılacak. İzmit’in Sekapark bölgesinde, Serdar Mahallesi Güneş Caddesi üzerindeki restoranda gerçekleştirilecek programa partililerin yanı sıra kentteki siyasi temsilcilerin de katılması bekleniyor.
Gözler Kocaeli teşkilatında
Genel Başkan Önder Aksakal’ın katılımıyla gerçekleştirilecek kongre, DSP’nin Kocaeli teşkilatı açısından önemli bir buluşma olacak. Kongrede yapılacak değerlendirmeler ve teşkilatın yeni dönemine ilişkin gelişmeler yakından takip edilecek. DSP Kocaeli İl Başkanlığı, basın mensuplarını kongreye davet etti.
KONGRE BİLGİLERİ
Tarih: 18 Ekim 2026 Pazar
Saat: 11.45
Yer: Sekapark Maide Restoran, İzmit/Kocaeli
Katılımcı: DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar


