Marmara İkinci Kez Sallandı
Marmara Bölgesinde İkinci Deprem: Kocaeli'de 4. 2 Büyüklüğünde SarsıntıMarmara Bölgesi, gün içinde ikinci kez depremle sarsıldı. AFAD'ın verilerine göre, saat 12. 57'de meydana gelen deprem Bursa, Kocaeli ve İstanbul gibi illerde hissedildi.
Marmara Bölgesinde İkinci Deprem: Kocaeli'de 4.2 Büyüklüğünde Sarsıntı
Marmara Bölgesi, gün içinde ikinci kez depremle sarsıldı. AFAD'ın verilerine göre, saat 12.57'de meydana gelen deprem Bursa, Kocaeli ve İstanbul gibi illerde hissedildi.
Depremin Büyüklüğü 4.2 Olarak Ölçüldü
AFAD, depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıklarken, sarsıntının yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Kocaeli ve çevresinde hissedilen deprem, bölgedeki vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe neden oldu.
Uzmanlar Uyarıyor: Artçı Sarsıntılara Dikkat
Sabah saatlerinde Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından gerçekleşen bu ikinci sarsıntı, Marmara Bölgesi'nin deprem gerçeğini bir kez daha gündeme getirdi. Uzmanlar, bölgede olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşların dikkatli olmasını ve yetkililerin bilgilendirmelerini takip etmelerini öneriyor.
Yetkililerden gelen ilk bilgilere göre, depremde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. Marmara'daki depremler, bölgedeki risklerin hatırlanması açısından önemli bir uyarı olarak değerlendiriliyor.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar

















