Kocaeli’de Kan Bağışı Yapacak Merkezler Belli Oldu
Kahramanmaraş’ta merkez üssü Pazarcık olan 7,4 şiddetindeki deprem için Kocaeli’de kan bağışı yapacak merkezler belli oldu. Kızılay kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşların 5 noktada kan vererek deprem bölgesine destek olmasını istedi.
Kahramanmaraş’ta merkez üssü Pazarcık olan 7,4 şiddetindeki deprem için Kocaeli’de kan bağışı yapacak merkezler belli oldu. Kızılay kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşların 5 noktada kan vererek deprem bölgesine destek olmasını istedi.
Kahramanmaraş’ta merkez üssü Pazarcık olan 7,4 şiddetindeki depreminde yaralanan vatandaşlar için gerekli olan kan için Kocaeli’de kan bağış noktaları hazırlıklarını yaptı. Bölgedeki kan ihtiyacı için kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlar Kızılay İzmit Kan Birimi, Yahya Kaptan Kan Bağış Müdürlüğü, Gebze Kent Meydanındaki merkez, Gölcük Anıtpark, Körfez Center AVM’de bulunan ekiplerine kan verebilirler.
KIZILAY DEPREM BÖLGESİ İÇİN KAN BEKLİYOR
İzmit Merkezde Ulugazi İlköğretim Okulu’nun çaprazında bulunan İzmit Kan Birimini saat 10.00 ile 18.30 arasında, Gebze Kent Merkezinde bulunan kan bağış noktasında saat 11.00 ile 18.00 arasında, Yanya Kaptan Kan Bağış Merkezi Müdürlüğüne saat 09.00 ile 16.30 arasında, Gölcük Anıtpark’ta bulunan ekipte saat 11.00 ile 18.00 arasında, Körfez Center AVM’de 11.00 ile 18.00 saatleri arasında kan bağışı yapılabilecek. Kızılay kan bağış noktalarında vatandaşların kan vererek deprem bölgesine destek vermesi çağrısında bulundu.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




