Kocaeli Evlilik Fuarı 9 Şubat'ta Açılıyor
Kocaeli'nin gözde düğün ve davet etkinlikleri sektöründe heyecan dorukta! Kocaeli Düğün Davet Etkinlik İşletmecileri Dayanışma Geliştirme Derneği (Koded), sektördeki önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. 8 Şubat Perşembe günü, saat 10.00- 11.00'da Diva Restoran'da düzenlenecek olan basın toplantısı düzenliyor.
Koded yönetimi liderliğinde, Perşembe günü, saat 10.00-11.00'da Diva Restoran'da düzenlenecek olan basın toplantısıyla birlikte, düğün fuarının startı heyecanla bekleniyor. Basın toplantısında sektörün güçlü isimleri, düğün fuarının detaylarını ve katılımcıları ile ilgili önemli bilgileri paylaşacaklar. Kocaeli'nin en büyük düğün etkinliği için geri sayım başladı.
DÜĞÜN FUARI: RENKLİ VE DOLU DOLU İÇERİK
Kocaeli'de gerçekleşecek olan düğün fuarı, 9 Şubat Cuma günü başlayacak ve üç gün boyunca devam edecek. Açılışı saat 10.00'da yapılacak olan fuar, Kocaeli Büyükşehir ve Ticaret Odası iş birliğiyle gerçekleşecek. Ünlü sunucu Uğur Aslan'ın moderatörlüğünde, birbirinden renkli etkinlikler ve unutulmaz sunumlar sizleri bekliyor olacak. Düğün fuarında, ünlü konuşmacı Alişan Kapaklıkaya da yer alacak. Katılımcılar, düğün sektöründeki son trendleri ve yenilikleri yakından takip edebilecekler.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



