Ak Parti Kocaeli’de 25. Yıl Hazırlığı: Vefa Gecesi Düzenlenecek
AK Parti Kocaeli teşkilatı, partinin 25. kuruluş yıl dönümü öncesinde geçmişten bugüne görev yapan teşkilat mensuplarını Vefa Gecesi’nde buluşturacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, partinin 25.
AK Parti Kocaeli teşkilatı, partinin 25. kuruluş yıl dönümü öncesinde geçmişten bugüne görev yapan teşkilat mensuplarını Vefa Gecesi’nde buluşturacak.
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, partinin 25. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenecek programlar için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda İl Başkanı Dr. Şahin Talus başkanlığında, ilçe başkanları ve İl İcra Kurulu üyelerinin katılımıyla hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıda Kocaeli’de düzenlenecek Vefa Gecesi’nin detayları ele alınırken, programa katılacak teşkilat mensupları ve davetlilere ilişkin çalışmalar değerlendirildi.

TALUS: “MİLLET ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI”
Toplantıda konuşan İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünde millet odaklı hizmet anlayışının temel unsur olduğunu belirtti.Talus, geride kalan 25 yılda ortaya konulan hizmet ve eserlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin yanı sıra teşkilat mensuplarının emek ve fedakârlıklarının da büyük payı bulunduğunu ifade etti.

GEÇMİŞTEN BUGÜNE TEŞKİLAT BULUŞACAK
Kocaeli’de gerçekleştirilecek Vefa Gecesi’nde AK Parti’nin kuruluşundan bugüne teşkilatlarda görev alan çok sayıda isim bir araya gelecek.Geçmiş dönem il ve ilçe yöneticileri ile teşkilat mensuplarının davet edileceği programa, hayatını kaybeden İl İstişare Kurulu yöneticilerinin aileleri de katılacak.
VEFA GECESİNDE GÖNÜL BAĞI VURGUSU
Programla, AK Parti’nin Kocaeli teşkilatında 25 yıllık süreçte emek veren isimlerin hatırlanması ve teşkilat mensupları arasındaki bağın güçlendirilmesi amaçlanıyor.Geçmişten gelen tecrübe ve birikimin geleceğe aktarılması hedeflenen gecede, teşkilatın birlik ve beraberlik mesajı da öne çıkacak.
ANKARA PROGRAMI ÖNCESİ KOCAELİ BULUŞMASI
Kocaeli’deki Vefa Gecesi’nin ardından teşkilat mensupları, AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara’da düzenlenecek büyük programa katılım sağlayacak.Kocaeli teşkilatı, 25 yıllık siyasi birikimini ve teşkilat hafızasını geleceğe taşıma mesajıyla kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




