Vali Aktaş, Huzurevinde Bocce Oynadı
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Gebze Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Aktaş, büyüklerle sohbet etti, gül takdim etti ve huzurevinin bocce takımına katılarak keyifli anlar yaşadı.
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Gebze Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Aktaş, büyüklerle sohbet etti, gül takdim etti ve huzurevinin bocce takımına katılarak keyifli anlar yaşadı.
Gebze Huzurevi Müdürü Büşra Işık tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş’a, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Okan eşlik etti.Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Vali Aktaş, büyüklerle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerine gül takdim eden Aktaş, büyüklerin hayır dualarını aldı.

“İLGİLERİNDEN MUTLU OLDUK”
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri, Vali Aktaş’a gösterdiği ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

BOCÇE SAHASINDA KEYİFLİ ANLAR
Ziyaretin dikkat çeken bölümlerinden biri ise Gebze Huzurevi Bocce Takımı ile gerçekleştirilen buluşma oldu. Takım oyuncularıyla bir süre sohbet eden Vali Aktaş, daha sonra bocce oynayarak huzurevi sakinlerine eşlik etti.Büyüklerle birlikte keyifli vakit geçiren Aktaş, bocce takımının oyuncularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.Vali Aktaş’ın ziyareti, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde huzurevi sakinlerine moral ve mutluluk yaşattı.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




