Siyasetin Rengi Bu Sofrada Birlik Oldu
Kocaeli’de sivil toplumun güçlü temsilcilerinden Kocaeli Rize Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı, geleneksel iftar programıyla kentin siyaset ve cemiyet dünyasını aynı masada buluşturdu.
Kocaeli’de sivil toplumun güçlü temsilcilerinden Kocaeli Rize Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı, geleneksel iftar programıyla kentin siyaset ve cemiyet dünyasını aynı masada buluşturdu.
Program, Antikkapı Restaurant’ta Vakıf Başkanı Osman Çakır ve Mütevelli Heyet Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ev sahipliğinde gerçekleşti.

Protokol İftarda Bir Araya Geldi
İlhami Aktaş ve Tahir Büyükakın programda davetlilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, katılımcılarla sohbet ederek Ramazan ayının hayırlı olmasını temenni etti.Program, Mehmet Sönmezoğlu tarafından yapılan dua ile başladı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi ve konuşmaların ardından program sona erdi.

Antikkapı’da Geniş Katılım
İftar programına Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP Milletvekili Muhip Kanko, Sertif Gökçe, İl Başkanı Şahin Talus, Lastik-İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

En Renkli İftar
Yüksek katılımın sağlandığı iftar sofrası, Kocaeli’nin siyasi çeşitliliğini tek yürek halinde topladı. Protokol üyeleri ve Rizeli hemşehriler bir arada sohbet ederek, vakfın eğitim ve sağlık alanındaki projelerini takdir etti.

İbrahim Karaosmanoğlu’ndan ev sahipliği
Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve şimdiki Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Rizeli hemşehrileriyle yakından ilgilenirken, Vali Aktaş da davetlilerle tek tek sohbet ederek Rizelilerin Kocaeli’ye kattığı değerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar










