Seka Tünelinde Yanan Halk Otobüsü Trafiği Felç Etti
İzmit Seka Tüneli’nin içerisinde belediye halk otobüsünün yanması nedeniyle İzmit’ten Derince’ye kadar uzun araç kuyruğu yaşadı. Seka Tüneli’nde belediye halk otobüsünün yanması nedeniyle Ankara istikameti ulaşıma kapatıldı.
İzmit Seka Tüneli’nin içerisinde belediye halk otobüsünün yanması nedeniyle İzmit’ten Derince’ye kadar uzun araç kuyruğu yaşadı.
Seka Tüneli’nde belediye halk otobüsünün yanması nedeniyle Ankara istikameti ulaşıma kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren araçlar Seka Tüneli’nin yanındaki yola yönlendirildi. Yol yetersiz, araç yoğunluğu fazla olunca İzmit’ten Derince'ye kadar trafik kilitlendi. İzmit istikametine giden araçlar adım adım ilerledi. Trafik şehir merkezinde de uzun süre büyük bir karğaşa ve yoğunlukla geç saatlere kadar devam etti.



Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



