Özel Körfezim’den Çoşkulu 23 Nisan Kutlaması
Kocaeli’nin en köklü kurumlarından olan Körfezim Eğitim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm velilerinin davetli olduğu muhteşem bir gösteri ile kutladı.
Kocaeli’nin en köklü kurumlarından olan Körfezim Eğitim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm velilerinin davetli olduğu muhteşem bir gösteri ile kutladı.
Körfezim Kurucularından Naci Akçay,Genel Müdür Azmi Cihat Hatipoğlu,Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin,İlkokul Müdürü Çiğdem Aytekin, diğer idareci ve öğretmenler ile tüm velilerinin katılım sağladığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.Günün anlam ve önemini içeren konuşmalar ve şiirlerin ardından Körfezim Çocuk Korosu,İngilizce Müzikal,Anaokulunun Pelerin ve Müzikli Dans Gösterisi,Vals,Halkoyunları Ekipleri,Basketbol Şovu içeren gösteri muhteşem ay-yıldızlı bir görsel sunan finalle tamamlandı.

ŞAMPİYON TAKIMA KUPA VERİLDİ
Türkiye Şampiyonu olan Cimnastik takımına madalya ve kupa takdimi yapıldı. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Velilerin coşkulu katılımı ile beğeni toplayan, bol alkış alan gösteride çocukların mutluluğu ve neşesi de görülmeye değerdi.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar






