Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Nuh Çimento Mtal’de ‘Dikiş’ Günü

Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencileri; Eğitim Uzmanı Şerife Yıldız Avcı’dan dikiş tekniklerinin detaylarını öğrendi.

Nuh Çimento Mtal’de ‘Dikiş’ Günü

Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencileri; Eğitim Uzmanı Şerife Yıldız Avcı’dan dikiş tekniklerinin detaylarını öğrendi.

Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alanı, okulda alanında uzman isimleri ağırlamayı sürdürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Singer Dikiş makineleri A.Ş ile yapılan protokol kapsamında İstanbul Singer genel merkezinden Singer Bölge Sorumlusu Satış müfettişi Dinçer Gürsoy ve Kıdemli Satış Destek ve Eğitim Uzmanı Şerife Yıldız Avcı konuk oldu. Okulun kütüphanesinde gerçekleştirilen etkinlikte çok amaçlı çanta temalı workshop gerçekleştirildi. Organizasyonu, Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Nurdane Mülkem ve Moda Tasarım bölüm şefi Öznur Özden Çirit üstlendi.Sosyal işlerden Sorumlu müdür yardımcısı Melek Karademir  Moda Tasarımdan sorumlu müdür yardımcısı Begüm Yarlığan   ve moda tasarım atölye şefleri Ayten Şahin ve Gül Esin Balık eşlik etti eşlik etti.

'AİDİYET DUYGULARI GELİŞECEK’

Öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı etkinlik şenlik ve şov havasında geçti. Okul Müdürü Süleyman Toktaş, yaptığı açıklamada; “Bu gibi etkinlikler, öğrencilerimizin vizyon ve mesleki becerilerini geliştirmelerinde çok önemli. Etkinliği düzenleyen Müdür Yardımcısı Nurdane Mülkem ve Moda Tasarım Bölüm Şefi Öznur Özden Çirit'e teşekkür ediyoruz. Bu etkinlik öğrencilerimizde aidiyet duygusunu geliştirecek, öğrencilerin kendine güveni artacak. Öğrencilerimiz, başarabilme ve alanın farklı alanlarını tanıma gibi farklı bir bakış açısı kazandı” ifadelerini kullandı. Okul Müdürü Süleyman Toktaş, misafirlere desteklerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.  Singer eğitmenleri öğrencilere alanlarını temsil eden makas hediye ederek ahilik kültürünün yaşatılması adına örnek oldu.

 

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *