KOÜ 2024 Yılını Masaya Yatırdı
Kocaeli Üniversitesi Mimoza Salonu’nda Ar-Ge Koordinatörlüğü organizasyonunda ‘2024 yılı Patent İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr.
Kocaeli Üniversitesi Mimoza Salonu’nda Ar-Ge Koordinatörlüğü organizasyonunda ‘2024 yılı Patent İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, patent sahibi olan üniversitenin akademisyenleri öğle yemeğinde bir araya geldi.
Yemekte, akademisyenlerin çalışmaları ve üniversiteye sağladıkları katkılar üzerine görüş alışverişinde bulunulurken bilimsel ilerlemelere yönelik hedefler de ele alındı. Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, akademisyenlere teşekkür ederek, patent çalışmalarının üniversitenin akademik başarılarına katkı sağladığını vurguladı. Cantürk ayrıca patent sayılarının artmasının üniversitenin ulusal ve uluslararası başarılarını güçlendireceğine dikkat çekti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, akademisyenlere çalışmalarında destek vererek iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Yemek sonunda Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, patent sahibi olan akademisyenlere teşekkür belgesi takdim ederken bilimsel çalışmaların daha geniş bir etkiye ulaşması adına atılacak adımların önem taşıdığına dikkat çekti.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




