Körfez Run Club’dan Öğretmenler Günü’ne Özel Koşu Etkinliği
Körfez Run Club, Öğretmenler Günü dolayısıyla bu yıl da anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Kulüp, 23 Kasım Pazar günü saat 10. 00’da Harikalar Sahili’nde, ROG Coffee önünde özel bir koşu düzenleyecek.
Körfez Run Club, Öğretmenler Günü dolayısıyla bu yıl da anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Kulüp, 23 Kasım Pazar günü saat 10.00’da Harikalar Sahili’nde, ROG Coffee önünde özel bir koşu düzenleyecek.
Her pazar gerçekleştirdikleri koşu buluşmalarıyla spor kültürünü yaygınlaştıran Körfez Run Club, geçtiğimiz hafta 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu ile dikkat çekmişti. Bu hafta ise rotalarını Öğretmenler Günü’ne ayıran kulüp, tüm katılımcıları öğretmenler için koşmaya davet ediyor.Kulübün kurucularından Hayal Cingöz, düzenledikleri koşunun yalnızca sportif bir etkinlik değil, aynı zamanda öğretmenlere bir teşekkür niteliği taşıdığını belirterek:“Bu özel günde hem öğretmenlerimize minnetimizi göstermek hem de farkındalık oluşturmak istiyoruz. Tüm bölge halkını bu anlamlı koşuya davet ediyoruz. Düzenlediğimiz buluşmalarla hem spor katılımını artırmayı hem de Öğretmenler Günü’nün önemini hatırlatmayı hedefliyoruz.” dedi.

Ücretsiz Katılım, Özel İkramlar
Etkinliğe her seviyeden koşu severin katılabileceği belirtilirken, parkurda öğretmenlere özel sürprizler de yer alacak. ROG Coffee, etkinliğe katılan öğretmenlere ücretsiz filtre kahve ikram edecek.Ayrıca son dönemlerde su sporlarıyla adını duyuran Supboard İzmit ekibi de etkinliğe destek vererek 5 öğretmene ücretsiz SUP deneyimi yaşatacağını açıkladı.

Etkinlik Detayları
- Tarih: 23 Kasım Pazar
- Saat: 10.00
- Yer: Harikalar Sahili – ROG Coffee önü
Katılımın ücretsiz olduğu koşuya hem kulüp üyeleri hem de koşuya ilgi duyan tüm vatandaşların davetli olduğu bildirildi.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar





