Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Kocaman : Hastanenin Asfaltını Bile Dökemezler!

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın 7 yıllık görev sürecini anlattığı programda en dikkat çeken başlıklardan biri Kartepe Devlet Hastanesi projesi oldu.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın 7 yıllık görev sürecini anlattığı programda en dikkat çeken başlıklardan biri Kartepe Devlet Hastanesi projesi oldu. Sağlık yatırımı üzerinden yapılan tartışmalara değinen Kocaman, hastanenin geldiği aşamayı ve yürütülen çalışmaları net ifadelerle ortaya koydu.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Kocaman, 150 yatak kapasiteli olarak planlanan Kartepe Devlet Hastanesi’nin 7 katlı şekilde projelendirildiğini ve Sağlık Bakanlığı’na tahsis sürecinin tamamlandığını belirtti. İlçenin uzun süredir ihtiyaç duyduğu sağlık yatırımında önemli bir eşik aşıldığını vurgulayan Kocaman, projenin sadece fiziki bir yapı değil, bölgenin sağlık altyapısını güçlendirecek stratejik bir adım olduğunu ifade etti.

“Hastane üzerinden siyaset yapılmasın”

Hastane üzerinden yapılan eleştirilere de sert çıkan Kocaman, yapılan işin küçümsenmesine tepki gösterdi. “Birileri çıkıp fotoğraf vererek ‘hastane yapıyoruz’ diyor ama ortada somut bir emek yok” diyen Kocaman, belediye olarak süreci planlı ve kararlı şekilde ilerlettiklerini söyledi.“Biz bu hastaneyi lafla değil, projeyle, planla ve icraatla bu noktaya getirdik. Daha asfaltını dökemeyecek olanların bu işe talipmiş gibi konuşmasını doğru bulmuyorum” ifadelerini kullanan Kocaman, eleştirilerin hizmet üretme noktasında değil, siyasi söylem düzeyinde kaldığını dile getirdi.

o

Hedef: En kısa sürede hizmete açılması

Kartepe Devlet Hastanesi’nin tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını vurgulayan Kocaman, sürecin ilgili bakanlıkla koordineli şekilde yürütüldüğünü belirtti. İlçenin artan nüfusuna dikkat çeken Kocaman, hastanenin devreye girmesiyle birlikte sağlık hizmetlerine erişimin daha kolay olacağını söyledi.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *