Kocaeli’de Romanlar İftar Sofrasında Buluştu
Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Romanlar İftar Buluşması programında Roman vatandaşlar aynı sofrada bir araya geldi. Programda konuşan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Romanlar İftar Buluşması programında Roman vatandaşlar aynı sofrada bir araya geldi.
Programda konuşan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yoğun Katılım Oldu
Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilen iftar programına Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar katıldı.

Kulüp Yöneticileri de Katıldı
Programda ayrıca Türkiye Tüm Roman Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Sevinç, Kocaeli Roman Saha Koordinatörü ve İzmit Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Ergin Akbulut, Kocaeli Yeditepe Selanik Spor Kulübü Başkanı İsmet Tuğral ile çok sayıda dernek temsilcisi ve Roman vatandaş da yer aldı.

Masaları Tek Tek Dolaştı
İftar öncesinde salonda bulunan masaları tek tek dolaşan Vali İlhami Aktaş, Roman vatandaşlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Samimi görüntülere sahne olan buluşmada vatandaşlarla yakından ilgilenen Aktaş, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Kur’an tilavetiyle oruçlar açıldı
Dere Camii İmam Hatibi Faruk Altınbay’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.
İftar sonrası konuşan Vali Aktaş, Roman vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik ederek yaklaşan Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
Vali Aktaş’a forma hediyesi
Programın sonunda Kocaeli Yeditepe Selanik Spor Kulübü Başkanı İsmet Tuğral tarafından Vali İlhami Aktaş’a kulüp forması hediye edildi.
İftar programına katılan Roman vatandaşlar ise gösterdiği yakın ilgi ve samimiyet dolayısıyla Vali Aktaş’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




