Kimyasal Fabrikada Büyük Yangın!
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde faaliyet gösteren bir boya fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar kilometrelerce uzaklıktan görülürken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde faaliyet gösteren bir boya fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu.
Gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar kilometrelerce uzaklıktan görülürken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Alevler kısa sürede büyüdü
Yangın, saat 12.00 sıralarında Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Şeyda Caddesi üzerindeki boya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Fabrikadan yükselen yoğun dumanı fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İtfaiye ve AFAD bölgede
İhbarın ardından olay yerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra sağlık, polis ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Boya ve kimyasal maddelerin bulunduğu fabrikada alevlerin kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun müdahalesi devam ediyor.

Başkan Söğüt ve Gergerlioğlu olay yerinde
Yangın bölgesine gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, çalışmaları yerinde takip ederek yetkililerden bilgi aldı.Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatılırken, ekiplerin söndürme çalışmaları sürüyor.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



