Kandıra Ve Çevresinde Sel Ve Su Baskını Riski
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nin kuzey kesimlerinde etkili olması beklenen kuvvetli sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nin kuzey kesimlerinde etkili olması beklenen kuvvetli sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı.
Yapılan son değerlendirmelere göre, 11 Ekim Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren Kandıra başta olmak üzere kuzey ilçelerde yerel olarak 21-50 kilogram arasında yağış düşmesi bekleniyor.
YETKİLİLER UYARDI
Yetkililer, yağışın kısa sürede etkili olabileceğini belirterek ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:“Kuvvetli sağanak yağışların oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”
RİSKLİ ALANLARDAN UZAK DURUN
Meteoroloji ve valilik uyarılarını hatırlatan yetkililer, özellikle dere yataklarına yakın bölgelerde yaşayan vatandaşlara araçlarını güvenli noktalara park etmeleri ve yağış sırasında riskli alanlardan uzak durmaları çağrısında bulundu.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar