Kahramanmaraşta 4.3 Büyüklüğünde Deprem !
AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 4.
AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Saat 08.45'teki depremin derinliği 6,94 kilometre olarak kaydedildi. Sarsıntı çevre ilçe ve illerde de hissedildi. Şu ana kadar depreme ilişkin olumsuz bir ihbar alınmadığı bildirildi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



















