İzmit’in Sevilen Eğitimcisi Cevat Kenar Hayatını Kaybetti
İzmit’in eğitim camiasının sevilen isimlerinden, eski Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Cevat Kenar (67) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İki yıl önce emekliye ayrılan Kenar, kısa süre önce de kısmi felç rahatsızlığı yaşamıştı.
İzmit’in eğitim camiasının sevilen isimlerinden, eski Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Cevat Kenar (67) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
İki yıl önce emekliye ayrılan Kenar, kısa süre önce de kısmi felç rahatsızlığı yaşamıştı. Eğitim ve kültür alanında uzun yıllar İzmit’e hizmet eden Kenar, çevresinde saygı ve sevgiyle anılan bir isimdi.
Sevenlerini Yasa Boğdu
İki kız çocuk babası olan Cevat Kenar’ın cenazesi, dün ikindi namazına müteakip Yuvam Akarca Secde Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Kocaeli Paraf Haber Gazetesi olarak merhume Allah’tan rahmet sevenlerine başsağlığı dileriz.
Bu Haberi Beğendin Mi?
1 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



