İl Jandarma Komutanlığından Zehir Tacirlerine Geçit Yok
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı maddeyle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucu Körfez ilçesinde önemli bir operasyona imza attı.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı maddeyle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucu Körfez ilçesinde önemli bir operasyona imza attı.
4 Kasım 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında, yapılan aramalarda 1 kilo 154 gram Bonzai, 8 adet sentetik ecza ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.Olayla bağlantılı 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.
“Mücadelemiz kararlılıkla sürecek”
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına karşı mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada, “Gençlerimizi zehir tacirlerinden korumak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” ifadelerine yer verildi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



