Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Hürriyet, “Asbestli Boruyla 20 Yıl İzmit Halkını Zehirlediniz”

Hürriyet, “Asbestli Boruyla 20 Yıl İzmit Halkını Zehirlediniz”

İzmit Belediyesi meclis toplantısında faaliyet raporu sunumunun ardından tekrar söz alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Fethiye Caddesi ile ilgili eleştirilere asbestli boru ile cevap verdi: Değiştirmediğiniz bu borularla 20 yıl İzmit halkını zehirlediniz!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, faaliyet raporu sunumunun ardından yapılan eleştirilere tek tek cevap verdi. Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesinin altyapı çalışmalarını yaptığı Fethiye Caddesi’nden çıkan asbestli boruyu göstererek şu ifadeleri kullandı: “Fethiye Caddesi’nden bahsettiniz. Fethiye Caddesi alnımızın akıyla, gerçekten çok büyük kararlılıkla çıktığımız bir yoldu. 25 yıldır el sürülmeyen, hiç ilgilenilmeyen, atıl bırakılan, esnafı bir gün olsun düşünülmeyen çok önemli bir alanda biz büyük bir cesaretle seçimi bile ortaya koyarak siyasetimizi değil kentin geleceğini düşünerek kazma vurduk.

17 MİLYONLUK İŞ 60 MİLYONA ÇIKTI

Çok önemli bir işti. Altyapısıyla birlikte yaptık. O dönemde 17 milyonluk işti. Altyapısına başladık, 70 gün Sedaş’ı bekledik. Sizin satıp özelleştirdiğiniz Sedaş. İSU’yu bekledik. Protokolleri bekledik. Tam 70 gün kaybettik. Onun ötesinde ekonomi birden patladı, enflasyon sizin eseriniz. 17 milyonluk iş 60 milyonluk maliyete çıktı. Fethiye Caddesi’nde hizmet alan bütün insanlarımıza sesleniyorum. Asbestli bir boru bu. Yıllarca zehirlediniz bu milleti.

SİYASİ KURNAZLIK!

Asbestli borudan su içirdiniz bu millete. Yerin altına 350 milyon gömdük dediniz, yeniledik dediniz. 25 yıl el sürmediğiniz Fethiye Caddesi’ndeki borular bunlar. Siz bunları yenilemeyip, biz kazma vurduktan sonra bu ekonomik koşullarda bitirmemize rağmen hala daha bu konuyu ele almanız, bunun üzerinden siyasi kurnazlıkla algı yönetmeniz zaten size yakışan şeyler. 4 yıldır yaptığınız şeyler. Bütün Kocaeli’nin dikkatine sunuyorum. 20 yıl boyunca bu asbestli boruları bile değiştirmemişsiniz. İnsanlara zehirli borudan su içirdiniz. Buna cevap verin.”

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *