Evinde Ölü Bulunan Şahıs Not Bırakmış
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yalnız yaşayan şahıs evinde ölü bulundu. Şahsın eski eşine ve çocuklarına not bıraktığı öğrenildi. Olay, Yenimahalle Samet Sokak'ta meydana geldi. Bir süredir haber alınamayan Sercan M.
Olay, Yenimahalle Samet Sokak'ta meydana geldi. Bir süredir haber alınamayan Sercan M.'yi merak eden komşuları kapısını çaldı ancak yanıt alamadı. İçeri giren komşular, Sercan M.'yi hareketsiz halde bulunca 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Sercan M.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.
3 Yıl Önce Eşinden Boşanmıştı
Sercan M.'nin 3 yıl önce eşinden boşandığı, yalnız yaşadığı, biri kız, biri erkek iki çocuğunun bulunduğu ve çocukların anneleriyle birlikte kaldığı öğrenildi. Sercan M.'nin eski eşine ve çocuklarına ayrı ayrı notlar bıraktığı da öğrenildi. Sercan M.'nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar






