Büro Memur Sen Kocaeli: Bu Teklif Memurla Dalga Geçmektir!
Memurların hükümetten beklediği zam teklifi gelene kadar eylemlere devam edeceklerini açıklayan Büro Memur Sen Kocaeli 3 No’lu Şube Başkanı Fırat Güler: “Bin liralık seyyanen zamla filenin yarısı bile dolmqz. Bu teklifi asla kabul etmiyoruz. ” dedi.
Memurların hükümetten beklediği zam teklifi gelene kadar eylemlere devam edeceklerini açıklayan Büro Memur Sen Kocaeli 3 No’lu Şube Başkanı Fırat Güler: “Bin liralık seyyanen zamla filenin yarısı bile dolmqz. Bu teklifi asla kabul etmiyoruz.” dedi.
Büro Memur Sendikası Kocaeli 3 No’lu Şube Başkanı Fırat Güler, memurlara verilen üçüncü zam teklifini kabul etmeyeceklerini söyleyerek aiiktidara eleştirilerde bulundu. Üçüncü teklifi son teklif olarak göremediklerinin altını çizen Başkan Güler, bekledikleri teklif gelene kadar eylemlerine devam edeceklerini açıkladı.
‘1000 LİRA FİLENİN YARISINI BİLE DOLDURMAZ!’
Hükümetin, verdiği teklifle memurlarla dalga geçtiğini söyleyen Başkan Güler açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Dün 30 bin insanla Ankara’da yürüyüşümüzü yaptık. Son teklif olarak sunulan bu oranları asla kabul etmiyoruz. Önceki tekliflerle doğru düzgün bir fark olmayan bir teklifle gelmeleri, memurla dalga geçmekten başka bir şey değildir. 2026 yılı için iki puanlık artış, 2027 yılı için de hiçbir değişiklik yok. İkinci teklifte verilen biner liralık seyyanen zam yine sunulmuştur. Bu bin liralık zam filenin yarısını bile doldurmuyor! Memur bu teklifin neyini kabul etsin? Beklediğimiz teklif gelmediği sürece eylemlerimize devam edeceğiz.”
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar







