Bilsem Öğretmenlerinin Eğitimi Tamamlandı
Kocaeli Üniversitesi ile İzmit Bilim ve Sanat Merkezi ortaklığında yürütülen IPA projesi kapsamında, BİLSEM öğretmenlerine yönelik ‘Üstün Yetenekliler Eğitimi’ tamamlandı
Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi bünyesinde çağrıya çıkan Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen ‘Bütünleştirici Eğitim için Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması Hibe Programı’ kapsamında İzmit Bilim ve Sanat Merkezi ile Kocaeli Üniversitesi ortaklığında hazırlanan '’A Gifted For Gifted: Increasing the Capacity Of Teachers In Inclusive Education (Özel Yetenekliler İçin Özel Yetenek: Kapsayıcı Eğitimde Öğretmen Kapasitesinin Artırılması)' isimli IPA projesinin ‘BİLSEM Öğretmen Eğitimi’ isimli faaliyetinin birinci aşaması olan 13-28 Haziran tarihleri arasında 120 saatlik Bilsem öğretmenlerine yönelik Üstün Yetenekliler Eğitimi tamamlandı.

‘EĞİTİMİN NİTELİĞİ ARTACAK’
Üstün yetenekliler eğitiminin kapanış töreni, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Melih Engin, Melih Zencir ve Turan Erkit, Ölçme Değerlendirme Merkez Müdürü Ali Yiğit, Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Kezer ile akademisyenler ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Program; İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve İzmit BİLSEM Müdürü Sayın Aytaç Satıcı'nın konuşmaları, proje koordinatörü Dr. Hayriye Sultan Tunç'un proje sunumunun ardından sertifika töreniyle son buldu. Bu eğitim sonunda BİLSEM öğretmenleri, örgün eğitimde görev yapan destek odası öğretmenlerine eğitimler gerçekleştirecek ve ilimizdeki üstün yetenekli öğrencilere yönelik bütünleştirici eğitimin niteliğinin artmasına katkı sağlayacak.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar






