BİLNET Öğrencilerinden Vali Aktaş’a 19 Mayıs Ziyareti
BİLNET Eğitim Kurumları öğrencileri ve yöneticileri, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
BİLNET Eğitim Kurumları öğrencileri ve yöneticileri, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol, Lise Müdür Yardımcısı Tülay Aydoğmuş, öğretmen Fatih Sayım ve öğrenciler Mert Sarısüleyman, Yağmur Alkan, Duru Çiftçi, Yiğit Sarıyıldırım ile Çağıl Özkoç katıldı.
Öğrenciler, eğitim faaliyetleri ve okul etkinliklerini içeren “Pusula” dergisini tanıtırken, Vali Aktaş ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında söyleşi gerçekleştirdi.
Gençlerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Vali Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




