Başkanı Arcan: Notu Millet Sandıkta Verecek
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, kamuoyunda son günlerde gündeme gelen “puanlama” tartışmalarına sert sözlerle yanıt verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, kamuoyunda son günlerde gündeme gelen “puanlama” tartışmalarına sert sözlerle yanıt verdi.
Arcan, 24 yıllık iktidar sürecini hedef alarak, halkın yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunların görmezden gelindiğini söyledi.
“Bizi Puanlamaya Kalkıyorlar”
Açıklamasına dikkat çeken ifadelerle başlayan Arcan, “24 yıldır bu ülkeyi yoksulluğa, işsizliğe, borca ve çaresizliğe sürükleyenler, şimdi kalkmış halkın sesini yükseltenleri not vermeye kalkıyor. Stand-up’çı Talus oldu, jüri Talus! Al o zaman bunları da puanla…” sözleriyle tepkisini dile getirdi.
“Geçim Derdini Görmeyenler Şimdi Not Dağıtıyor”
Ekonomik tabloya dikkat çeken Arcan, geçim sıkıntısının toplumun her kesimini etkilediğini vurgulayarak, “Gençlerin umudu tükenmiş, emekli ay sonunu getiremez hale gelmiş, milyonlar sofrasına ekmek koymakta zorlanıyor. Hayat pahalılığı altında ezilen aileleri görmeyenler, bugün kalkmış değerlendirme yapıyor” dedi.
Kadınlar, İşçiler Ve Derinleşen Yoksulluk
Kadına yönelik şiddet, işçi ölümleri ve artan yoksulluğa da değinen Arcan, “Şiddetle hayatı kararan kadınların çığlığı duyulmadı. Emeğinin karşılığını alamadan toprağa düşen işçiler unutuldu. Geçinemediği için sessizce hayattan kopan insanların dramı yok sayıldı” ifadelerini kullandı.
“Notu Millet Sandıkta verecek”
Açıklamasının sonunda net mesaj veren Arcan, “Karnesi zayıflarla dolu olanlar bize not dağıtmasın. Notu verecek olan millettir. Aziz milletimiz günü geldiğinde notunu sandıkta verecek. Ve o not en net, en sert ve en adil şekilde yazılacaktır” sözleriyle çıkışını tamamladı.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




