Başkan Talus: İstişare Siyasetimizin Temelidir
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kartepe’de İlçe İstişare Kurulu üyeleriyle bir araya geldi, dikkat çeken mesajlar verdi. Kartepe’de geniş katılımlı toplantıda konuşan İl Başkanı Dr.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kartepe’de İlçe İstişare Kurulu üyeleriyle bir araya geldi, dikkat çeken mesajlar verdi.
Kartepe’de geniş katılımlı toplantıda konuşan İl Başkanı Dr.Şahin Talus, AK Parti siyasetinin temelinde istişare kültürünün yer aldığını vurguladı. Talus, “İstişare, AK Parti siyasetimizin temel unsurlarından biridir. Partimize emek vermiş, bu davada bize yol arkadaşlığı yapmış, iyi günde kötü günde gayret ve desteklerini esirgememiş her bir dava arkadaşımızın fikirleri, önerileri ve ikazları bizim için hayati önem taşır. Biz heybemizi dostlarımızın bu öneri ve tavsiyeleriyle doldurur, yolumuza daha sağlam adımlarla devam ederiz” dedi.
KAVGAYA AYIRACAK VAKTİMİZ YOK
AK Parti olarak ülkesine, milletine, şehrine hizmet etmeyi görev edindiklerini belirten Talus, şöyle devam etti: “Biz üreten, hizmet eden bir siyasi hareketiz; kavgaya ayıracak vaktimiz yok. Bazı partilerde olduğu gibi yol arkadaşlarının arkasından iş çeviren, tüm mesaisini hizmet yerine şahsi veya siyasi ikbal hedeflerine ulaşmak için harcayan bir teşkilat olmadık, olmayacağız. Bugün burada sizlerle istişare etmeye, varsa eksiklerimizi gidermeye, birlik ve beraberlik içinde yol almaya geldik. Toplantımıza katılan ve gönlü bizlerle olan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Toplantıda istişare kurulu üyeleriyle sohbet etti, görüş ve önerilerini dinledi. Kuruluştan bugüne partiye aktif görevler üstlenerek hizmet eden tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar