Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Başiskele Belediyesi’nden Arıcılara Malzeme Desteği

Başiskele Belediyesi tarafından Yuvacık KO-MEK'te Arıcılık eğitimi alan 13 kursiyere malzeme desteği verildi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Başiskele Belediye Başkanı M.

Başiskele Belediyesi’nden Arıcılara Malzeme Desteği

Başiskele Belediyesi tarafından Yuvacık KO-MEK'te Arıcılık eğitimi alan 13 kursiyere malzeme desteği verildi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan Yuvacık KO-MEK’i ziyaret ettiler. Başkan M. Yasin Özlü ilçede arıcılığı desteklemek adına 13 kursiyere arıcı kıyafeti ve arı kovanları hediye etti.

BAŞKAN ÖZLÜ: ARI GİBİ ÇALIŞMAK GEREK

Başkan Özlü yaptığı açıklamada, “Ülkemizin arıcılık potansiyelinin verimli kullanılmasına katkı sağlamak amacıyla üretime başlayacak olan kursiyerlerimize ilk kovanlarını ve arıcı kıyafetlerini hediye ettik. İlçemizin zengin florası ve ikliminde arıcılığın gelişmesine ve potansiyelinin artırılmasına katkı sunmak bizim için çok önemli. İnşallah yeni arıcılarımız bu aldıkları eğitimi üretime dönüştürme noktasında arı gibi çalışacak ve ülkemizin bal üretimine katkı sağlayacaklardır.” dedi.

 

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *