ABİGEM Hakkındaki İddialara KSO’dan Şeffaflık Yanıtı: Usulsüz Bir Bağımız Yok
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturmada Kocaeli Sanayi Odası (KSO) iştiraklerinden Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A. Ş.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturmada Kocaeli Sanayi Odası (KSO) iştiraklerinden Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş.’nin adının geçmesi üzerine KSO’dan kamuoyuna yönelik yazılı bir açıklama yapıldı.
KSO tarafından yapılan bilgilendirmede, basında yer alan haberler üzerine kamuoyunu doğru bilgilendirme ihtiyacının doğduğu belirtildi. ABİGEM A.Ş.’nin kurulduğu günden bu yana tüm faaliyetlerini yürürlükteki mevzuata, şeffaflık ilkelerine ve kurumsal yönetim standartlarına uygun şekilde sürdürdüğü vurgulandı. Soruşturma sürecinde adli ve idari makamların incelemelerine destek olmak amacıyla gerekli tüm bilgi ve belgelerin yetkililere eksiksiz ibraz edildiği aktarıldı.
"Çalışmalar Kararlılıkla Süratle Devam Ediyor"
Şirketin söz konusu soruşturmayla herhangi bir olumsuz, hukuk dışı ya da usulsüz bir bağlantısının bulunmadığının altı çizilen açıklamada; KOBİ’lerin geliştirilmesi, eğitim ve belgelendirme hizmetleri ile bölgesel kalkınma projelerine aynı şeffaflık ve kararlılıkla devam edileceği ifade edildi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



