4 Evden 860 Bin TL’lik Ziynet Eşyası Çalan Çete Yakalandı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çayırova ve Gölcük ilçelerinde meydana gelen ev hırsızlıklarına yönelik önemli bir operasyon gerçekleştird.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çayırova ve Gölcük ilçelerinde meydana gelen ev hırsızlıklarına yönelik önemli bir operasyon gerçekleştird.
05 Ağustos – 08 Eylül 2025 tarihleri arasında Çayırova’da 2, Gölcük’te ise 2 evden hırsızlık yapıldığı tespit edildi. Olaylarda yaklaşık 860 bin TL değerinde ziynet eşyası çalındı.
6 Şüpheli Operasyonla Yakalandı
Polis ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucunda hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği belirlenen D.K., S.K., N.A., H.K., M.K. ve D.Y. isimli 6 şüpheli, 30 Eylül 2025’te Kocaeli ve İstanbul’da eş zamanlı düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Aranan 2 Şahıs Cezaevine Teslim Edildi
Operasyonda ayrıca, Kocaeli’de 21 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.K. ve İstanbul’da 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan A.A. da yakalanarak cezaevine teslim edildi.
3 Şüpheli Tutuklandı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



