Talus’tan CHP’lilere: Valizle Gezmiyoruz, Kamera Bantlamıyoruz!
Körfez İlçe Danışma Meclisi’nde CHP’lileri eleştiren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus: “Biz başkaları gibi çorba içerken bantlama yapmıyoruz. Bizim belediye başkanlarımız jammer bilmez. ” dedi. AK Parti Körfez İlçe 104.
Körfez İlçe Danışma Meclisi’nde CHP’lileri eleştiren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus: “Biz başkaları gibi çorba içerken bantlama yapmıyoruz. Bizim belediye başkanlarımız jammer bilmez.” dedi.
AK Parti Körfez İlçe 104. Danışma Meclis Toplantısı Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde İlçe Başkanı Nurettin Okutan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

“BİZİM BAŞKANLARIMIZ JAMMER BİLMEZ”
CHP’lilere göndermelerde bulan Başkan Talus, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “5 Mayıs’ta danışmalarımıza başladık. Hepinizden Allah razı olsun. Tüm danışma meclislerimizde büyük bir coşku var. Kızılcahamam kampımızda, ‘Kocaeli’de birlik, beraberlik var; elimizden geldiğince bu dava uğruna çalışıyoruz’ dedik. Körfez’de 27 bin 470 üyemiz var. 26 Ekim’den beri 1.220 üye yapılmış. Kocaeli’deki tüm üyelerimizin görüşlerini alacağız ve üyelerimizi ocak ayına kadar kapı kapı gezeceğiz. Biz işimize bakıyoruz. Seçim beyannamelerimiz vardı bizim ve bir yılda neler yaptık? Bunları konuşuyoruz biz. Tahir Başkanımızla birlikte 472 mahallemizde çalışıyoruz.
“HEP BİRİNCİYİZ”
Bizde bantlama yok. Çorba içerken bantlama yapmıyoruz. Biz başkaları gibi valizle gezmiyoruz, kamera bantlamıyoruz. Bizim belediye başkanlarımız jammer bilmez. Genel başkanlarına gelince, o gün açıklama yapmış ama devamlı yanıltıyorlar. Genel başkanlarıyla ilgili bir şey diyemiyoruz. Önceki genel başkanlarına bakın. Kurulan trol orduları ile yapmadıkları hakaret kalmıyor. Bunu kim diyor? Önceki genel başkanları diyor. CHP’ye baktığımızda 14-28 Mayıs’ta gördük. Partimiz kurulurken Reis, ‘AK Parti Türkiye partisi olacak’ demişti. O günden bu yana hep birinciyiz.”
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




