Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Piyasa Değeri 600 Bin TL Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Kocaeli’de iş yeri ve depoda yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 600 bin TL olan 460 kilo kaçak kıyılmış tütün, 10 bin 600 dolu makaron ve 800 boş makaron ele geçirildi.

Kocaeli’de iş yeri ve depoda yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 600 bin TL olan 460 kilo kaçak kıyılmış tütün, 10 bin 600 dolu makaron ve 800 boş makaron ele geçirildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılık ile mücadele kapsamında 19 Temmuz tarihinde, Karamürsel ilçesinde işyeri ve depoda operasyon düzenlendi. İş yeri ve depoda yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 600 bin TL olan 460 kilo kaçak kıyılmış tütün, 10 bin 600 dolu makaron ve 800 boş makaron ele geçirildi. Malzemelere el koyulurken olayla ile ilgili bir şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi sonrasında çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *