MHP’li Özbay, Kalp Krizinden Öldü!
Lenfoma kanseri teşhisi konulan MHP’li Aykut Özbay kemoterapi tedavisi için gittiği hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Lenfoma kanseri teşhisi konulan MHP’li Aykut Özbay kemoterapi tedavisi için gittiği hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Körfez Güney Mahallesi'nde ikamet eden MHP’li Aykut Özbay’a geçtiğimiz gün muayene olmak için gittiği Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde lenfoma kanseri teşhisi konuldu. Kemoterapi tedavisi için hastaneye yatışı yapılan Özbay, sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Özbay, İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. 2014 yerel seçimlerinde Körfez’den meclis adayı olan 57 yaşındaki makine mühendisi Özbay, evli ve 2 çocuk babası.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




