Küpçü’den: Doğalgaz Patlamasında Yaralanan Vatandaşlara Geçmiş Olsun Ziyareti
Kocaeli’nin Darıca ilçesi Abdi İpekçi Mahallesi’nde meydana gelen doğalgaz patlaması sonrası yaralanan vatandaşlar, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Bölge Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP Darıca İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Darıca Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz tarafından hastanede ziyaret edildi.
Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Küpçü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada hem üzüntüsünü dile getirdi hem de olayın takipçisi olacaklarını vurguladı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Konunun hem sağlık hem adli boyutunun Büyük Birlik Partisi olarak takipçisi olacağız. Milletime bu zulmü yaşatanlar adalet önünde hesabını verecek. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. Yaralı kardeşlerime acil şifalar, aileleri ve sevenlerine sabırlar dilerim.”
MAĞDUR OLAN VATANDAŞLAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Meydana gelen olayda mağdur olan vatandaşların durumunu yakından takip eden BBP heyeti, sorumluların bulunması ve gerekli önlemlerin alınması için sürecin sonuna kadar izleneceğini belirtti.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar