Körfez’li Ragbiciler Milli Takımların Kamplarında
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün A ve genç takım ragbi sporcuları davet edildikleri milli takımlarına kampa başladılar.


Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün A ve genç takım ragbi sporcuları davet edildikleri milli takımlarına kampa başladılar.
Körfez Gençlerbirliği SK’dan yapılan açıklamada milli takımlara giden oyunculara ve takımlarımıza başarı dileğinde bulunuldu. Açıklamada;
BU BAŞARILAR YENİ SPORCULARA ÖRNEK OLUYOR
“Kulübümüzün başarılı ragbi takımlarının oyuncularından U18 Erkek Ragbi Milli Takımımızın Ankara’da başlayan kampına davet edilen Samet Kara, Mehmet Emre Hikmet ve Miraç Belek, A Takım Büyük Erkekler Milli Takımımızın İstanbul Burhan Felek Kamp Merkezi’ndeki kampına da Musa Gasanov, Melik Yılmaz ve Mehmet Akif Atabaş katılarak milli takımlarla antrenmanlara başlamışlardır. Güzel ve verimli bir kamp süreci geçirmeleri temennisiyle sporcularımızın nezdinde milli takımlarımıza başarılar dileriz. Ayrıca başarılı bir sezon geçiren ragbi takımlarımıza, antrenörlerimize ve milli takımlara seçilen sporcularımızı bir kez daha tebrik eder, emeği geçen başta kulüp başkanımız Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’e ve yönetimine teşekkür ederiz. Körfez ilçemizin spor ve sporcu şehri olarak adını ülke genelinde duyurması adına bu başarılarla büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Sporcuların yetişmesinde bu başarılar örnek teşkil ederek ilçemize ve ilimize yeni sporcular kazandırmaktadır” denildi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar