Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Körfez'de Kavga; Cadde Savaş Alanına Döndü!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi'ndeki bir pastanenin önünde, aralarında husumet bulunan Y. G. ile S. K. arasında çıkan tartışma caddeyi savaş alanına döndürdü. İkili arasında çıkan tartışmada bıçaklı saldırı yaşandı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi'ndeki bir pastanenin önünde, aralarında husumet bulunan Y.G. ile S.K. arasında çıkan tartışma caddeyi savaş alanına döndürdü. İkili arasında çıkan tartışmada bıçaklı saldırı yaşandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Körfez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Elde edilen bilgilere göre Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde yaşanan kavgada 3 kişi bıçak ve darp sonucu yaralandı. Olay sonrasında yaralıların yakınları baskına gelince polis kavgayı güçlükle engel olabildi. Saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda  Y.G. adlı şahıs daha önceden husumetli oldukları şahsın yakınlarının olduğu iş yerine gelerek kavgayı başlattı. Bir anda cadde savaş meydanına döndü.

3 ÜÇ KİŞİ YARALANDI

İki tarafın kavgasında Y.G. (32)  ile S.K (28) ve araya girmeye çalışan ismi ögrenilemeyen bir kadın elinden yaralandı. Bıçak ve darp sonucu yaralanan 3 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Körfez Devlet Hastanesinde kaldırıldılar. Kavgada yaralanan 3 kişinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olay sonrası caddeye gelen yaralı yakınları kavga edilen tarafın yakınlarına saldırmak istedi. Polis, bölgede sıkı güvenlik önlemi alırken,bölgede kavgaya gelen şahısları uzaklaştırıp caddede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *