Kariyer Günlerinde Öğrencilere Tecrübelerini Anlattı
Zübeyde Hanım MTAL Kariyer günleri kapsamında Türkiye’nin tek ve ilk kadın terziler odası başkanı Şaziye Kahrımanlı'yı konuk etti.

Zübeyde Hanım MTAL Kariyer günleri kapsamında Türkiye’nin tek ve ilk kadın terziler odası başkanı Şaziye Kahrımanlı'yı konuk etti.
Etkinliğe Moda tasarım öğretmenleri Vildan Çelik, Melike Kardeş ,Arife Yağmur, Semiha Topçuer ve Nurdane Mülkem ve öğrenciler katıldı. Keyifli bir sohbet gerçekleştirildiği söyleşide Başkan Kahrımanlı Moda Tasarım öğrencilerine tecrübelerini aktardı. Öğrencilere mesleğin inceliklerini ve ilgili metod ve teknikleri aktardı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Kocaeli Terziler odası ile protokol hazırlıklarının başladığını çalışmaların artarak devam edeceğini belirken Kahrımanlı, Büyükşehir Belediyesinin hazırlamış olduğu alışveriş festivaline de katılacaklarını bu protokol kapsamında çalışmalarını devam edeceğini belirtti. Sektör okul işlerinin önemi vurgu yaptı. Okul müdürü Atalay Can Terziler odası başkanı Şaziye Hane Kahrımanlı’ya teşekkürlerini iletti.
Bu Haberi Beğendin Mi?
2 kişiden 1 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar