İzmit Atasını Böyle Andı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde düzenlenen törenlerle anıldı. Saatler 09. 05'i gösterdiğinde tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmit sokaklarında hayat durdu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde düzenlenen törenlerle anıldı. Saatler 09.05'i gösterdiğinde tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmit sokaklarında hayat durdu.
İzmit Belediyesi 10 Kasım nedeniyle Belediye önü başta olmak üzere, tüm müdürlüklerde ve birimlerde İzmit halkı ve personelin katılımıyla saat 09.05'te düzenlenen anma programlarıyla Ata'mı andı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 4 ayrı meydanda yaptırdığı 84 adet Atatürk çiçeğinden oluşan Türkiye'nin en büyük Atatürk arajmanlı çiçeklerini yerleştirdi. İzmit sokakları sisli havada Atatürk’ün manevi ruhuna yakışır törenlere anma etkinlikleri gerçekleştirdi. 7’den 70’e binlerce İzmitli törenlere katılarak Atasına olan özlemini bu fotoğraflara yansıyan karelerde dile getirdi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar