Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Hürriyet, Ömer Akmanşen’e Seslendi! Bu Adaletsizliği Sizlere Hatırlatmaya Devam Edeceğiz

Hürriyet, Ömer Akmanşen’e Seslendi! Bu Adaletsizliği Sizlere Hatırlatmaya Devam Edeceğiz

Başkan Hürriyet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’e seslenerek,  “Tüm çocuklarımız ve halkımızın hakkı adına sesleniyorum; İzmit Belediyesi rahat rahat çocuklarımıza ücretsiz yemeği her gün verebilmemiz için protokol yapmanızı bekliyor” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’e kentimizdeki tüm çocuklar ve halkın hakkı adına seslendi. Başkan Hürriyet, mesajında şu ifadeleri kullandı; “AKP’li belediye başkanları için rahatlıkla seçime 11 gün kala bile okulların içinde özel törenler düzenlenebiliyor. Bu törenleri bizzat hazırlayan milli eğitim müdürü Ömer Akmenşen. Bizzat her törene katılıyor. Ve birçok siyasetçi ile bu törenlerde birlikte poz veriyorlar.

OKUL MÜDÜRLERİ KORKUSUNDAN NE YAPACAĞINI BİLEMİYOR

Ama sonra belediyeyi CHP kazanınca çocuklara bir öğün ücretsiz yemek dağıtmak isteyince protokol yapmayan, bizi okullara sokmamak için çaba harcayan ne yazık ki yine kendisi. Kırtasiye ve çanta dağıtmak istediğimizde bile okul müdürleri korkusundan ne yapacağını bilemiyor, zor durumda kalıyoruz diyerek fısıldayabiliyorlar sadece.

EN ÇOK İHYİYACIMIZ OLAN ŞEY ADALET

Burdan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen’e tüm çocuklarımız ve halkımızın hakkı adına sesleniyorum; İzmit Belediyesi aynı törenleri tekrar yapmanızı bekliyor. Rahat rahat çocuklarımıza ücretsiz yemeği her gün verebilmemiz için protokol yapmanızı bekliyor. Ve şöyle bir etkinlik öncesi tüm siyasilerin olduğu bir yemekte sizinle buluşmayı diliyor. Her ay bu adaletsizliği sizlere hatırlatmaya devam edeceğiz. Ta ki adalet yerini bulana kadar.  Bu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey tabi ki adalet…!”

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *