Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Fikri Işık'tan Atakent Cihan Hastanesi’ne Anlamlı Ziyaret

Kocaeli Milletvekili eski Bakan Fikri Işık ilimizin sağlık alanında en güçlü Hastanesi olan özel Atakent Cihan Hastanesini ziyaret etti. 23, 24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili görevini sürdüren; 61, 62, 63 ve 64.

Fikri Işık'tan Atakent Cihan Hastanesi’ne Anlamlı Ziyaret
Kocaeli Milletvekili eski Bakan Fikri Işık ilimizin sağlık alanında en güçlü Hastanesi olan özel Atakent Cihan Hastanesini ziyaret etti. 
 
23, 24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili görevini sürdüren; 61, 62, 63 ve 64. Hükümetlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, 65. Hükümette Milli Savunma Bakanı ve Başbakan Yardımcısı olarak görev alan; aynı zamanda AK Parti Genel Merkez Başkanlığı’nda Bölge Koordinatörlüğü ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Fikri IŞIK, Özel Atakent Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin AKKURT’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Bir süre önce Atakent Sağlık Grubu tarafından devralınan Atakent Cihan Hastanesi, güvenilir hekimleri ve profesyonel ekibi ile hızlı bir büyüme potansiyeline ulaşmıştı.  Grubun son sağlık kuruluşu olarak Kocaeli’de varlığını güçlendiren hastaneye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri IŞIK, Kocaeli’nin sevilen iş insanlarından olan ve Atakent Sağlık Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Kemalettin AKKURT’u makamında ziyaret etti. Kaliteli sağlık hizmeti sunumu ile hasta memnuniyeti sağlama konusunda özenli ve dikkatli olduklarını belirten Atakent Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin AKKURT, gerçekleştirdikleri faaliyetlerde hastaların konforu ve memnuniyetini odağa alarak hizmet standartlarını belirlediklerini, böylelikle başarılı bir sağlık yönetimi sürecine ulaştıklarını ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİ 

Akkurt’un yatırımını yaptığı Atakent Sağlık Grubu ile birlikte diğer faaliyetleri hakkında da bilgi alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri IŞIK, gelişmeleri yakından takip ettiğini bildirdi. Atakent Cihan Hastanesi’nin geldiği nokta itibari ile Kocaeli’de önemli bir değer olarak öne çıktığını bildiren IŞIK, AKKURT’a başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Görüşmenin sonunda Kemalettin AKKURT, nazik ziyareti için Fikri IŞIK’a teşekkür eti.
 
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *