Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Ercan: 32 Öğrenciye Disiplin Soruşturması Başlatıldı

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine disiplin soruşturması başlatılmasına tepki gösteren CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “32 tane öğrencinin adliyeye sevk edilmesi yetmezmiş gibi üniversiteye ‘bir de siz sorgulayın’ deniyor.

Ercan: 32 Öğrenciye Disiplin Soruşturması Başlatıldı

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine disiplin soruşturması başlatılmasına tepki gösteren CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “32 tane öğrencinin adliyeye sevk edilmesi yetmezmiş gibi üniversiteye ‘bir de siz sorgulayın’ deniyor. Öğrencilere disiplin soruşturması başlatılıyor. Gençlerimiz maalesef bu ülkeden gitmenin yolunu arıyor” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, bugün parti binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Ercan’a basın açıklamasında İzmit Belediye Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Nazım Gençtürk de eşlik etti.

GENÇLER ÜLKEDEN GİTMENİN YOLUNU ARIYOR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınarak tutuklanmasının ardından başlayan eylemler ve gözaltılara değinen Ercan, “Bu çocuklar bizim evlatlarımız. Sadece anayasal haklarını kullandıkları için yaka paça gözaltına alındılar. Dayak yediler. Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerden sürekli şikayetler geliyor. Artan yemek ücretlerine dikkat çekmiştik. Ulaşımda büyük sorunlar yaşıyorlar. Üniversite yetkililerine sesleniyoruz: Ulaşımın rahatlığı ile ilgili çözüm ortaya koyun. Öğrenciler birçok sorun yaşarken 32 tane öğrencinin adliyeye sevk edilmesi yetmezmiş gibi üniversiteye ‘bir de ‘-siz sorgulayın’ deniyor. Öğrencilere disiplin soruşturması başlatılıyor. ‘Gerekiyorsa okuldan atın’ diyorlar. Gençlerimiz maalesef bu ülkeden gitmenin yolunu arıyor” dedi.

ÇEKİN BU MİLLETİN ÜZERİNDEN ELİNİZİ

İzmit Belediyesi’nin beslenme saati projesi ile ilgili konuşan Ercan, “Bu projeyi çok önemsiyoruz. 2022 yılından bu yana bu projeyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Kaymakam ile görüşmemize rağmen bize seçim sonrası protokolü sordu. Protokolü seçimden önce sunmamıza rağmen. Biz bu proje ile insanların hayatına bir nebze de olsa dokunmak istiyoruz. Halkın parasını yeniden halka döndürmeye çalışıyoruz. Çekin bu milletin üzerinden elinizi. Engellemelere rağmen halkımızla buluşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Kentsel dönüşüm konusuna da değinen Gökhan Ercan, “Deprem konusunda yasal düzenlemeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeliyiz. Dönüşümü ve değişimi tamamlamalı bir an önce. Bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yaparız” dedi.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *