Düşkün Ve Yaşlıları Koruma Derneği’nin Yeni Yerini Büyükakın Açtı
İzmit Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği'nin yeni dernek binasının açılışı gerçekleşti. Yeni dernek binasının açılış kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Dernek Başkanı Sevcan Tamer kesti.

İzmit Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği'nin yeni dernek binasının açılışı gerçekleşti. Yeni dernek binasının açılış kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Dernek Başkanı Sevcan Tamer kesti.
İzmit Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği yeni yerine taşındı. Derneğin yeni binası İzmit Tepecik Mahallesi Kemal Öz Sokak Yüksel Taş Apartmanı'nın zemin katında yer alıyor. Derneğin yeni binasının açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Sadık Uysal ve Hasan Aydınlık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Şube Müdürü Samet Şengöz, İzmit Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Sevcan Tamer ve dernek üyeleri katıldı.
BURASI KÜÇÜK AMA BİZ ÇOK MUTLUYUZ
Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Sevcan Tamer yaptığı konuşmada, "Sözlerimin başında Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve yardımcılarına çok teşekkür ediyorum. Biz istesek burası 3-4 kat da dolardı ama biz bu kadarla yetinelim dedik ama gönlümüzün sevdiği herkes buradadır. 1988 senesinden bu yana çok hizmetler yaptık ama ne yazık ki bir yerimiz olmadı. Benim acılı günlerimde derneğimizin bulunduğu yer satıldı sonrasında size başvurduk. Ben çok bitkindim ve soğumuştum. Bu süreçte derneği artık kapatalım dedik, artık pes etme noktasına gelmiştim. Tahir Başkanımızla yaptığımız görüşme ve sonrasında yaşanan gelişmeler beni kendime getirdi. Burası küçük ama biz çok mutluyuz. Gönül saray gibi yerler ister ama bu bizim için geçerli değil biz bu alanda mutluluğu buluyoruz. Başkanımıza bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum." dedi.
MEKANI KISA SÜREDE AYARLAYIN
Tahir Büyükakın kurdele kesmesinin ardından kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Büyükakın konuşmasında, "Sevcan ablamızla biz yıllardır tanışırız, konuyu bize açtığınızda istediğiniz her neyse gerçekleştirelim dedik. Burayı tutmuşlar, sizin iyilik hareketinizi devam ettirmeniz için istediklerinizi gerçekleştirdik. Ben açılışa geldim ama çok mutlu olmadım, burası çok iyi bir yer değil. Hemen daha uygun bir yer bularak bu alanı taşıyalım. Biraz daha merkezi yerde, salonun ve mutfağın olduğu küçük çaplı bir toplantı salonunun olduğu bir mekanı ayarlayın. Gerekirse daire kiralayalım, bütün kirasını da Büyükşehir karşılasın. Büyükşehir ve Düşkünler ve Yaşlıları Koruma Derneği ile protokolü yapın, içine mekanın kirası ve ihtiyaçlarının karşılanması maddelerini koyun, meclis gündemine ekleyin. Bu alan olmaz” dedi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar