Durmuş’tan Esnafa Çağrı: 11 Ocak’taki Genel Kurulumuza Tüm Üyelerimizi Bekliyoruz
Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, odanın genel kurulunun 11 Ocak Pazar günü yapılacağını açıkladı. Genel kurulun Kadıköy Düğün Salonu’nda saat 10.
Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, odanın genel kurulunun 11 Ocak Pazar günü yapılacağını açıkladı.
Genel kurulun Kadıköy Düğün Salonu’nda saat 10.30’da gerçekleştirileceğini belirten Durmuş, tüm üyeleri genel kurula katılmaya davet etti.
“Kurumsal Yapımızın Güçlenmesi İçin Katılım Önemli”
Üyelere seslenen Başkan Durmuş, genel kurulun oda açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, Kurumsal yapımızın güçlenmesi adına tüm Genel Kurul Üyelerimizin katılımını önemle rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“Güçlü Esnaf, Güçlü Ekonomi”
Başkan Durmuş açıklamasında, görev süresi boyunca esnafın yanında olduklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:"Güçlü Esnaf, Güçlü Ekonomi’ diyerek esnafımızın sesi olduk. Yalnızca Türk ekonomisinin değil, aynı zamanda Türk kültürünün de en güçlü zinciri olan esnafımız için çalıştık, çabaladık. Bundan sonra da çıtayı daha da yükseltme hedefindeyiz.”
Seçimler de Yapılacak
11 Ocak’ta gerçekleştirilecek genel kurulda, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile oda organları seçimlerinin de yapılacağını belirten Durmuş, tüm üyeleri sandığa davet etti.
“Tüm Üyelerimizi Bekliyoruz”
Başkan Durmuş açıklamasını şu sözlerle tamamladı:“Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak 11 Ocak Pazar günü yapılacak genel kurul ve seçimlerimize tüm üyelerimizi bekliyoruz. Katılım, odamızın geleceği açısından büyük önem taşıyor.”
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



