DSİ Yetkilileri İlimizde Devam Eden Projeleri Konuştular
İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, DSİ bölge müdürleri ile ilimizde yapımı devam eden projeleri masaya yatırdı. DSİ tarafından yapılan Karamürsel içmesuyu isale hattı ihalesi geçtiğimiz yıl ocak ayında gerçekleştirilmişti.

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, DSİ bölge müdürleri ile ilimizde yapımı devam eden projeleri masaya yatırdı.
DSİ tarafından yapılan Karamürsel içmesuyu isale hattı ihalesi geçtiğimiz yıl ocak ayında gerçekleştirilmişti. Karamürsel İçmesuyu Projesi, 15.6 kilometreden oluşuyor. İhsaniye Barajından sağlanacak su ile Gölcük ve Karamürsel ilçeleri ile bu iki ilçe arasındaki sahil şeridinde yer alan yerleşimlerin uzun vadede içme ve kullanma suyu teminini sağlanacak. Proje kapsamında yapımı tamamlanmış olan baraj inşaatının yanı sıra 100.000 metreküp/gün kapasiteli konvansiyonel arıtma tesisi, 2.768 metre uzunluğunda 2600 mm çaplı tünel de yapılıyor.
ÇEVRE İLLERİN MÜDÜRLERİ KATILDI
İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, görüşme sonrası yaptığı açıklamada "DSİ Genel Müdür Yardımcısı Göktuğ İlter, Eskişehir DSİ 3. Bölge Müdürü Kağan Şan, Bölge Müdür Yardımcısı Aytaç Aytaç, Sakarya DSİ 32. Şube Müdürü Abdurrahman Cebeci, DSİ 3. Bölge İçme Suları Şube Müdürü Fazlı Bayır, DSİ Bursa 1. Bölge Müdür Yardımcısı Kenan Akyürek ve Kocaeli DSİ 15. Şube Müdürü Doğan Kahraman ile bir araya gelerek Karamürsel İhsaniye Barajı İçme Suyu Arıtma Tesisi ve iletim hatları ile Sakarya Ballıkaya Barajı'nda devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Kentimizin sürdürülebilir ve güvenli içme suyu ihtiyacını karşılamak adına yürütülen ve planlanan projelere verdikleri destek için DSİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Bu çalışmaların şehrimize uzun vadede önemli katkılar sunacağına inanıyor, projelerin kentimize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar