Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

ÇYDD, 2 Önemli Projeyi Tamamladı

ÇYDD Kocaeli Şubesi, genel merkezin iki önemli projesinin 2022-2023 dönemini tamamladı. Projenin koordinatörlerine düzenlenen etkinlikle plaketleri takdim edildi.

ÇYDD, 2 Önemli Projeyi Tamamladı

ÇYDD Kocaeli Şubesi, genel merkezin iki önemli projesinin 2022-2023 dönemini tamamladı. Projenin koordinatörlerine düzenlenen etkinlikle plaketleri takdim edildi.

Genel merkezlerinin iki önemli projesini yıllardır uygulayan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesi, şube binasında projelerin açılış ve kapanış programlarını ortaklaşa gerçekleştirdi. Deniz Yıldızı projesinin 2022-2023 yılı kapanışını Koordinatörler; Serap Albay Gümüş ve Sait Ağdacı gerçekleştirdi.

YENEŞ KOORDİNATÖRLERE BAŞARI DİLEDİLER

Şube Başkanı Meral Dönmez yaptığı konuşmada, “Üniversite öğrencilerine yönelik bu projeler sayesinde gençlerin araştırma ve öğrenme merakı artıyor. Kendileri için neler yapabileceklerinin farkına varıyorlar. Eğitimlerle desteklenen projeler sayesinde öğrenciler kazandıkları geniş bakış açısıyla geleceklerini daha iyi yönetmeye hazır oluyorlar. Öğrenciler dönemi değerlendirip özgün projeleri tanıtarak posterlerini konuklarla paylaştı. Öğrenciler, şube yönetimine ve eğitmenlere teşekkürlerini sunarak 2023-2024 akademik yılı Deniz Yıldızı proje Koordinatörü Simay Baygın ve Tuana Sultan Özmen'e görevi devrederken başarılar diledi.

ALTUN TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni dönemin açılış konuşmasını yapan Simay Baygın, teşekkür ederek katkıların sürmesini beklediklerini ve önceki dönemlerin başarısına ulaşmaya çalışacaklarını belirtti. Mentörlük projesinde ise şubenin 9. dönemi kapanırken 10. dönemi başlatıldı. Projede son 5 yıldır Koordinatörlük görevini üstlenen Neriman Altun, kapanış konuşmasında; “Projeye katkı sunan mentörlere, eğitmenlere,  öğrencilere, şube başkanı ve yönetimine, ekip arkadaşları Sevil Bulutlar Şen’e teşekkür ederim. Ayrıca projeyi şubede başlatarak 4 yıl koordinatörlüğünü üstlenen, aynı zamanda pek çok projenin yazanı ve yürütücüsü olan Dilara Yaltrak'a da teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

PLAKET TAKDİM ETTİLER

Projede 5 yılını tamamlayan mentörlerden; Bahar Kuşçu, Birsen Durhan Seşek, Huri Melek Arıcı, Kamile Demirel Çifttepe, Serhat Kara, Sevil Bulutlar Şen ve Sıdıka Cebeci'ye teşekkür paketlerini, Şube Başkanı Meral Dönmez ve ekip arkadaşları takdim etti. Yeni dönem Mentörlük Projesi Koordinatörü Özlem Korkmaz'a ve ekip arkadaşlarına, başarı ve kolaylıklar dileyen Dönmez, açılış konuşması için sözü Korkmaz’a bıraktı. Konuşmasını katkılar ve programa katılımlar için teşekkürlerle sürdüren Özlem Korkmaz, dönemin başlangıç toplantısını, menti ve mentörleri tanıştırarak başlattı. Programın sonunda Şube Başkanı Meral Dönmez görevlerini tamamlayan Proje Koordinatörleri; Dilara Yaltrak,  Serap Albay Gümüş, Sait Ağdacı ve Neriman Altun'a plaketlerini takdim etti. 

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *