CHP, Gebze'de Erkan Baş'ı Destekleyecek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gebze’de Türkiye İşçi Partisi'nin Genel Başkanı ve Gebze adayı Erkan Baş'ı destekleyeceklerini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gebze’de Türkiye İşçi Partisi'nin Genel Başkanı ve Gebze adayı Erkan Baş'ı destekleyeceklerini açıkladı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday çıkarmadıkları Gebze'de TİP'in Genel Başkanı ve Gebze adayı Erkan Baş'ı destekleyeceklerini açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, HalkTV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Özel Gebze'de TİP'in adayı Erkan Baş'ı destekleyeceklerini açıkladı.
"DESTEKLİYORUZ"
Özgür Özel konuya ilişkin, "Kendisini biz destekliyoruz orada ama Kocaeli Büyükşehir’de, ilçelerde ve TİP’in aday göstermediği, bizim için yarışmalı olan yerlerde TİP seçmeni bu Gebze jestine karşılık Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek verecek." Dedi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar