Bu Atölyede Her Eser Rüzgarla Hayat Buldu
KO-MEK’in “Rüzgâr Canı Atölyesi’nde” her eser rüzgârla hayat bularak, rüzgârla birlikte özgürce uçmanın keyfini yaşadı.
KO-MEK’in “Rüzgâr Canı Atölyesi’nde” her eser rüzgârla hayat bularak, rüzgârla birlikte özgürce uçmanın keyfini yaşadı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara hayal dolu bir dünyanın kapılarını aralayarak, unutulmaz bir bayram yaşamalarını sağladı. Kutlamaların en renkli etkinliklerinden biri de “Rüzgâr Canı Atölyesi” oldu.

UÇURTMALAR RÜZGÂRLA DANS ETTİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri eğlenceli bir şekilde devam ediyor. 19-23 Nisan tarihleri arasında İzmit Milli İrade Meydanı’nda kurulan “Rüzgâr Canı Atölyesi” ile çocuklar, rüzgârla hareket eden rengârenk süsler tasarladı. Rüzgârın dansına eşlik eden el yapımı canlar, hem çocukların el becerilerini geliştirdi hem de hayal dünyalarını harekete geçirerek eğlenmelerini sağladı.

RÜZGÂR CANLARI HERKESİ EĞLENDİRDİ
Renkli kâğıtlar, ipler, boncuklar ve doğadan ilham alan süsleme malzemeleriyle oluşturulan rüzgâr canları, bayram coşkusuna estetik ve eğlenceli bir dokunuş kattı. Aile katılımına da açık olan atölye, çocuklar ile ebeveynlerin birlikte üretmenin keyfini yaşadığı unutulmaz anlara sahne oldu.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar






